"OrangPadi" tidak bertanggungjawab keatas pembaca yang mungkin akan mengalami tekanan jiwa, masalah mental, penyakit ulu hati, barah otak, sindrom down, kuku tercabut, gigi berkulat serta apa juga masalah-masalah yg bakal pembaca hadapi melalui blog ini.

15 June 2012

Pin It

Posted by Orang Padi | 0 Comments

MAHASEWEL HINA SULTAN JOHOR PULAK !!!!


haziq , um , universiti malaya , pembangkang , pakatan rakyat , pr , mahasiswa , mahasewel , kami , kumpulan aktivis mahasiswa independen , solidariti mahasiswa malaysia , smm , bangang , bodoh , derhaka , nizar , sultan , johor , biadap , hina



Ini dia muka si BAHALOL yang menghina SULTAN JOHOR. BiaDAP sungguh !!! Dah la boyak, kentut busuk. Dia ni pelajar jurusan UDANG-UDANG (bukan undang2) tahun pertama di University Malaya. Baru 1st year je beb, da buat hal. Budak hingus lagi. Konon-konon pandai. Dia (& da geng) jugak sebenarnya telah digantung 1 semesta atas keBODOHan nya sendiri. Dia di antara PENGEMIS yang membuat demonstrasi PTPTN di dataran merdeka dan PENGALUNG BUNGA yang berjaya. Dia penganut agama KAMI (Kumpulan Aktivis Mahasewel Independen) dan SMM (Solidariti Mahasewel Malaysia). 
haziq , um , universiti malaya , pembangkang , pakatan rakyat , pr , mahasiswa , mahasewel , kami , kumpulan aktivis mahasiswa independen , solidariti mahasiswa malaysia , smm , bangang , bodoh , derhaka , nizar , sultan , johor , biadap , hina

haziq , um , universiti malaya , pembangkang , pakatan rakyat , pr , mahasiswa , mahasewel , kami , kumpulan aktivis mahasiswa independen , solidariti mahasiswa malaysia , smm , bangang , bodoh , derhaka , nizar , sultan , johor , biadap , hina




Aku malas nak cerita banyak sangat tentang si BAHALOL ni. Korang tengok la sendiri kenyataan yang dia keluarkan. Takde hormat langsung pada SULTAN. Dia rasa dia yg paling BESO, dia yang paling hebat, dia yang paling BOYAK. LOL. Dia lebih sanjung Queen Elizabeth dari SULTAN sendiri. Tapi yang BONGOK nya kenapa tak apply je duduk England? Senang. Meroyan tak habis-habis. Malaysia ni pun da sesak. So, kalau rasa tak suka dengan Malaysia, pegi la duduk tempat lain. Tak payah nak meroyan tak tentu pasal. Malu mak bapak dia dapat anak macam ni.

haziq , um , universiti malaya , pembangkang , pakatan rakyat , pr , mahasiswa , mahasewel , kami , kumpulan aktivis mahasiswa independen , solidariti mahasiswa malaysia , smm , bangang , bodoh , derhaka , nizar , sultan , johor , biadap , hina
haziq , um , universiti malaya , pembangkang , pakatan rakyat , pr , mahasiswa , mahasewel , kami , kumpulan aktivis mahasiswa independen , solidariti mahasiswa malaysia , smm , bangang , bodoh , derhaka , nizar , sultan , johor , biadap , hina
haziq , um , universiti malaya , pembangkang , pakatan rakyat , pr , mahasiswa , mahasewel , kami , kumpulan aktivis mahasiswa independen , solidariti mahasiswa malaysia , smm , bangang , bodoh , derhaka , nizar , sultan , johor , biadap , hina
haziq , um , universiti malaya , pembangkang , pakatan rakyat , pr , mahasiswa , mahasewel , kami , kumpulan aktivis mahasiswa independen , solidariti mahasiswa malaysia , smm , bangang , bodoh , derhaka , nizar , sultan , johor , biadap , hina
haziq , um , universiti malaya , pembangkang , pakatan rakyat , pr , mahasiswa , mahasewel , kami , kumpulan aktivis mahasiswa independen , solidariti mahasiswa malaysia , smm , bangang , bodoh , derhaka , nizar , sultan , johor , biadap , hina
haziq , um , universiti malaya , pembangkang , pakatan rakyat , pr , mahasiswa , mahasewel , kami , kumpulan aktivis mahasiswa independen , solidariti mahasiswa malaysia , smm , bangang , bodoh , derhaka , nizar , sultan , johor , biadap , hina
haziq , um , universiti malaya , pembangkang , pakatan rakyat , pr , mahasiswa , mahasewel , kami , kumpulan aktivis mahasiswa independen , solidariti mahasiswa malaysia , smm , bangang , bodoh , derhaka , nizar , sultan , johor , biadap , hina







haziq , um , universiti malaya , pembangkang , pakatan rakyat , pr , mahasiswa , mahasewel , kami , kumpulan aktivis mahasiswa independen , solidariti mahasiswa malaysia , smm , bangang , bodoh , derhaka , nizar , sultan , johor , biadap , hinaKepada pihak berkuasa, mintak la ambil tindakan KERAS terhadap MANGKOK ni. Bagi dia ingat. Kalo tak nanti dia anggap SULTAN dan pihak berkuasa ni takde fungsi. Nanti lagi la BESO kepala budak ni. Tindakan TEGAS dan KERAS patut dikenakan. Peghinaan kepada SULTAN tak boleh dipandang remeh. Kepada pembaca yang nak buat laporan polis, silakan. Kita kasi INGAT !!!

haziq , um , universiti malaya , pembangkang , pakatan rakyat , pr , mahasiswa , mahasewel , kami , kumpulan aktivis mahasiswa independen , solidariti mahasiswa malaysia , smm , bangang , bodoh , derhaka , nizar , sultan , johor , biadap , hinaNama: Mohd Haziq Abdullah Bin Abd Aziz

No Matrik : IEB 110029

Pusat Pengajian : Universiti Malaya

Pengajian : Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang (Tahun Pertama)
haziq , um , universiti malaya , pembangkang , pakatan rakyat , pr , mahasiswa , mahasewel , kami , kumpulan aktivis mahasiswa independen , solidariti mahasiswa malaysia , smm , bangang , bodoh , derhaka , nizar , sultan , johor , biadap , hina




Sumber dari blogger power :  Harapan Esok , Brader Jai , Dr MiM ,  MenDONanz


0 Comments:

"orangpadi" tidak akan bertanggungjawab keatas pengomenan anda jika ianya akan dijadikan sebagai satu bahan makian, ketawaan,saki hatian atau bahan buktian.