"OrangPadi" tidak bertanggungjawab keatas pembaca yang mungkin akan mengalami tekanan jiwa, masalah mental, penyakit ulu hati, barah otak, sindrom down, kuku tercabut, gigi berkulat serta apa juga masalah-masalah yg bakal pembaca hadapi melalui blog ini.

17 June 2012

Pin It

Posted by Orang Padi | 0 Comments

Pendedahan Disebalik Video Lucah Anwar


Adakah benar tentang pendedahan ini?
Adakah Pelaku video lucah ini adalah Anwar Berahi'm atau BUKAN ?




OOOOOPPPPPSSSS !!! NANTI DULU !!!


 Tapi macam mana pulak dengan gambar ni ???




Rambut same je !!!




Tengok hidung dia. Sama je !!!




Rambut ni haaa. Kan sama tu !!!




So, adakah ini satu PENDEDAHAN atau satu PEMBELITAN ???

0 Comments:

"orangpadi" tidak akan bertanggungjawab keatas pengomenan anda jika ianya akan dijadikan sebagai satu bahan makian, ketawaan,saki hatian atau bahan buktian.